”Basel överens med Norrköping om Alexander Fransson”

bet365

Stjärnan lämnar Peking för spel i Basel?

Alexander Fransson gjorde stor succé i årets upplaga av Allsvenskan. Tillsammans med sitt IFK Norrköping tog han SM-guld, vilket har fått stort eko ute i Europa. Nu kan hans nästa klubbadress vara klar. 

Alexander Fransson har varit en hett eftertraktad man sedan hans IFK Norrköping bärgade SM-guldet 2015. Sedan dess har klubbar som Nantes, FC Köpenhamn och Gent jagat 21-åringens tjänster. Men nu kan deras kamp om spelaren ha gått förlorad, enligt uppgifter till Expressen ska schweiziska Basel vara väldigt nära en värvning av mittfältaren.

På plats i Schweiz

U21-landslagsmannens agent, Patrick Mörk, bekräftade under tisdagen på sitt twitterkonto att både han och Fransson befinner sig i Schweiz för att förhandla om det personliga kontraktet.

– Jag kommenterar som vanligt inga klubbar. Men det jag kan säga är att det har varit ett stort intresse kring Alexander Fransson. Jag har inte upplevt ett så stort intresse sedan Rasmus Elm skulle flytta från Kalmar, säger agenten till tidningen.

Nyligen besökte spelaren Champions League-klubben Gent, men någon affär blev åtminstone inte av då. Klubbesöken är något som Mörk prioriterar.

– Precis som vi gjorde med honom är det alltid bra att åka runt och besöka de klubbarna som är intresserade.

Alexander Franssons kontrakt med IFK Norrköping sträcker sig över säsongen 2016.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply