IFK Norrköping vill köpa loss Niclas Eliasson

IFK Norrköping vill köpa loss Niclas Eilasson

Norrköping hoppas kunna köpa loss succélånet

Niclas Eliasson lånades i somras ut från AIK till de regerande mästarna IFK Norrköping. Nu vill ”Peking” köpa loss den kvicke yttermittfältaren.
– Vi jobbar för att det ska bli så, säger IF Norrköpings tränare Jens Gustafsson till Fotbollskanalen. 

IFK Norrköping spelar i morgon en livsviktig match i guldstriden mot toppkonkurrenten AIK. Matchen väljer man att spela utan inlånade Niclas Eliasson eftersom att att mittfältaren fortfarande tillhör motståndarlaget.

– Det är en samlad bedömning som gör att vi har tagit det här beslutet. Egentligen finns det inte mycket annat att säga. Vi resonerade utifrån människan Niclas, säger Gustafsson till Fotbollskanalen.

En utköpsklausul gör dock att de regerande mästarna har möjlighet att köpa loss den före detta Falkenbergsspelaren. Och enligt Fotbollskanalen för Norrköping just nu samtal med AIK om att behålla Eliasson.

– Vi jobbar för att det ska bli så. Niclas har gjort ett gott intryck på oss alla. Hans sätt att spela med hjärta och hans uppoffrande spel inger förtroende, säger Gustafsson.

Niclas Eliasson kom till AIK 2014 efter att ha vunnit assistligan i superettan säsongen innan. Mittfältaren har dock aldrig fått det att stämma i Solnaklubben och mycket talar nu för att IFK Norrköping blir Eliassons nästa permanenta klubbadress.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply