bet365

Bengtsson: ”Familjen låg på mig att gå till IFK”

bet365
bet365

Rasmus Bengtsson, nu i Malmö FF, pressades i vintras av sambons familj om att flytta till Göteborg

Rasmus Bengtsson flyttade för en månad sedan hem till Sverige och Allsvenskan. Klubbvalet föll på Malmö FF, men kunde 28-åringen möjligtvis ha hamnat i IFK Göteborg istället?

Efter sex år utomlands, varav fem i holländska FC Twente, valde 28-årige Rasmus Bengtsson att i mars månad flytta hem till Malmö FF. Den landslagsmeriterade mittbacken fostrades i Malmö innan han, utan att ha spelat några allsvenska matcher för klubben, lämnade för Trelleborg, var han sedan stannade i tre år innan det var dags för utlandsflytt.

I år skrev alltså sedan Rasmus Bengtsson på för fem år med Malmö FF och har sedan dess fått göra sina första allsvenska framträdanden för klubben.

”De har legat på mig att flytta dit”

Rasmus Bengtsson har flyttat till Malmö, men kunde mittbacken ha hamnat i IFK Göteborg istället? För Expressen berättar han om hur han av sin sambos familj har pressats om att flytta till Göteborg.

– Min sambo är från Göteborg och hennes familj håller på IFK. De har legat på mig att flytta dit, säger Bengtsson men konstaterar kort där efter, med ett leende, att det aldrig var aktuellt med en flytt till Göteborg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply