FCK in i jakten på Filip Helander?

bet365

MFF:s mittback kan hamna i Köpenhamn – ”inga kommentarer”

Filip Helander sitter på ett utgående kontrakt med Malmö FF. Enligt uppgifter har han fått klartecken att lämna klubben i sommar och efter att grekiska Panathinaikos tidigare ryktats vara intresserade så rapporteras nu även FC Köpenhamn ge sig in i jakten på 22-åringen.

Det är fotbollskanalen.se som skriver om FC Köpenhamns intresse av Malmö-talangen som även belönats med en plats i Erik Hamréns landslagstrupp.

Filip Helanders kontrakt med Malmö FF går ut efter säsongen men tränaren Åge Hareide har förklarat att han inte räknar med Filip Helander i höst och det har rapporterats om att mittbacken getts klartecken att leta ny klubb i sommar.

”Om jag säger något blir det spekulationer”

Efter att Panathinaikos den senaste tiden rapporteras vara intresserade av Helander så uppges nu alltså danska FC Köpenhamn, med tränaren Ståle Solbakken i spetsen, utmana den grekiska storklubben om svenskens underskrift.

– Jag har inga kommentarer till det. Det blir bara massa spekulationer, säger FC Köpenhamns sportchef Johan Lange till fotbollskanalen.se.

22-årige Filip Helander har efter fyra raka 90-minutersmatcher i början av säsongen lämnats utanför startelvan i de senaste tre matcherna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply