Officiellt: Jesper Karlsson klar för IF Elfsborg

bet365
Officiellt: Jesper Karlsson klar för IF Elfsborg

Den unge talangen har kritat på ett femårskontrakt

Jesper Karlsson är en mycket jagad ung man, som i Falkenbergs FF har visat prov på en väldigt lovande framtid, vilket ledde till att många klubbar i Skandinavien och Europa ville ha honom, men nu har han bestämt sig för IF Elfsborg.

Jesper Karlsson hade en kanonsäsong i Allsvenskan, vilket var hans första, och halva delen av den spelade han som blott 17-åring. Karlsson spelade i Falkenbergs FF, som dessvärre blev nedflyttade efter en väldigt svag säsong, men Karlsson blir kvar i högstadivisionen då han nu har valt att skriva under ett femårskontrakt med Boråslaget IF Elfsborg. På deras officiella hemsida har Elfsborg nu offentliggjort att de har kommit överrens med den 18-årige anfallaren, som förra året gjorde sju mål och två assist på 26 matcher.

– Efter många tankar under en längre tid så kändes Elfsborg som det rätta valet. Det är en förening som man har haft en bra känsla runt länge, laget spelar den typ av spelförande fotboll som jag vill helst vill spela själv och kanske framför allt är Elfsborg den miljö som jag tror är bäst för min fortsatta utveckling som fotbollsspelare, sade Karlsson.

– Det var ett femårskontrakt som både jag och Elfsborg ville ha. Det kändes viktigt att ha en långsiktighet och trygghet i Elfsborg så att jag kan utvecklas och få vara med om att vinna titlar med Elfsborg. Jag är väldigt taggad inför den här utmaningen, så jag vill helst sätta igång så fort som möjligt, avslutade den unge anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply