bet365

Elfsborg värvar Thomas Kind Bendiksen

Elfsborg har gjort klart med norsk landslagsman

Thomas Kind Bendiksen,26,  är klar för allsvenska Elfsborg, det uppger GT idag. Enligt tidningen presenteras den norske mittfältaren under dagen i morgon. 

Elfsborg väljer att förstärka truppen under transferfönstrets sista dag. Enligt tidningen GT ansluter den landslagsmeriterade mittfältaren Thomas Kind Bendiksen till klubben. 26-åringen kommer närmast från spel i norska Molde, men har varit utanför matchtruppen de senaste dagarna, vilket talar för att förhandlingar med Boråsklubben har pågått. Det är ännu osäkert om det rör sig om ett köp eller lån av spelaren.

Två landskamper för Norge

Thomas Kind Bendiksen har tidigare spelat i den skotska storklubben Glasgow Rangers där han var mellan 2007-2011. Efter det skrev han på för Tromsö innan 2014 köptes av konkurrenten Molde. Ett år senare lånades mittfältaren dock tillbaka till Tromsö innan han återvände till Molde inför den här säsongen. Den nuvarande sejouren verkar dock inte bli särskilt lång för Bendiksen som väntas presenteras för Elfsborg redan i morgon.

Den offensive mittfältaren blir därmed Elfsborgs tredje norrman i truppen, sedan tidigare finns även mittfältaren Henning Hauger och mittbacksförvärvet Jörgen Horn i truppen.

Boråsklubben har tidigare i vinter förstärkt sin trupp med just nämnde Jörgen Horn, danske ytterbacken Anders Randrup och mittbackstalangen Joakim Nilsson.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply