Daniel Andersson öppnar för en fortsättning för Markus Rosenberg

Daniel Andersson öppnar för Rosenberg-fortsättning
bet365

Daniel Andersson stänger inga dörrar för Markus Rosenberg

I en intervju med Offside berättar Markus Rosenberg att han kommer att lägga skorna på hyllan när hans kontrakt med Malmö går ut. Nu menar klubbens sportchef Daniel Andersson att det inte är säkert.
– Vi får väl se, säger Daniel Andersson till fotbolldirekt.se. 

I en öppenhjärtig intervju i det senaste numret av fotbollsmagasinet Offside berättade Markus Rosenberg att det inte blir någon mer fotboll för 34-åringen efter säsongen 2017, då hans nuvarande kontrakt går ut.

– Jag vill inte säga ”jag kör på i några år till” och sedan märka att kroppen inte håller, sa Rosenberg till Offside då.

Nu menar dock klubbens sportchef Daniel Andersson att det inte alls är omöjligt att det blir en fortsättning i Malmö FF, även efter det utgående kontraktet.

– Det är ju bara den här säsongen nu, så får vi se nästa säsong. Så får man i så fall… står han fast vid det så står han fast vid det men jag har väl lärt mig att ingenting är hugget i sten sådär, säger Daniel Andersson till fotbolldirekt.se och fortsätter.

– Skulle han vara väldigt fräsch, det går bra och han känner sig pigg så kan man väl ta ett snack. Vi vet väl var vi har varandra. Men just nu känns det så långt bort. Jag kommer inte erbjuda honom förlängning i år utan vi tar det lite som det kommer.

Efter flera år som utlandsproffs återvände Markus Rosenberg till Malmö inför säsongen 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply