Uppgifter: Alexander Isaks nya klubb klar?

Marc Overmars: "8 miljoner euro räcker inte för Alexander Isak"

En affär ser ut att komma närmare

Spekulationerna kring Alexander Isaks nya klubb pekar lite åt alla håll och det ser finns många toppklubbar som vill vara med och kämpa om den blott 17-årige talangen, men enligt nya uppgifter kan en vinnande klubb vara nära, med Real Madrid som ser ut att bli den troligaste destinationen.

AIK:s Alexander Isaks framtid är för närvarande väldigt mycket upp i luften. Den svenska ligans säsong tog nyligen slut, medans alla toppligor runt om i Europa bara precis har dragit igång. För Isak kan det bli en mycket spännande vinter, där det återstår att se om han kommer att flytta redan i januarifönstret eller om han kommer att stanna kvar i Stockholmsklubben i åtminstone en säsong till. Flera av de allra största klubbarna i Europa jagar den blott 17-årige anfallstalangen, som under årets allsvenska säsong har imponerat på hela Sverige och övriga Europa.

Viasat Sport skriver att det är fem klubbar som är med i leken på riktigt om att värva den talangfulle svensken. Det rör sig om Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain och Juventus. Den klubb som uppges vara närmast är dock Real Madrid och det ser ut som att en affär verkligen skall kunna gå i hamn. AIK har tidigare sålt Eero Markkanen till de spanska jättarna och därigenom har de båda klubbarna en arbetsrelation, och det sägs att Real är i förhandlingar med AIK, och även om ingenting ännu är klart ser det ut som att det blir den spanska huvudstaden för Isak.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365