Officiellt: AIK lånar ut Ahmed Yasin till Muaither

Officiellt AIK lånar ut Ahmed Yasin till Muaither

AIK:s mittfältare lånas ut till Qatar

Det blir inget spel i AIK för Ahmed Yasin under den allsvenska vårsäsongen. Idag bekräftades det att 25-åringen lånas ut till qatariska Muaither. 

Redan för ett par dagar sedan uppgav den qatariska ligans hemsida att Ahmed Yasin ansluter till Muaither på lån. Något som AIK då inte vill bekräfta. I dag går klubben själva ut med nyheten på sin hemsida.

– I nuläget är en lånelösning för Ahmed den bästa då hans egenskaper ej konkurrerar på ett direkt sätt i de positioner som ligger närmats till hands. Vi tror att speltid under våren kan förändra situationen till det bättre och önskar Ahmed all lycka i Qatar under våren, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till AIK:s hemsida.

Lånas ut under vårsäsongen

Ahmed Yasins lånekontrakt med klubben sträcker sig fram till den 31:e maj, vilket innebär att det fortfarande kan bli spel med AIK under hösten för den irakiske landslagsmannen. 25-åringen anslöt till AIK inför förra säsongen från danska Århus och har ett kontrakt med klubben som sträcker sig över 2018. Yasin har dock inte levt upp till de högt ställda förväntningarna och det blev endast 2 mål på 14 starter för den snabbe yttermittfältaren under förra säsongen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365