Henok Goitom tränar med AIK

Henok Goitom tränar med AIK

Klubben bekräftar

AIK uppger på sin officiella hemsida att Henok Goitom för tillfället tränar med klubben.

Efter att Allsvenskan 2015 hade avslutats så blev det snabbt klart att Henok Goitom skulle lämna AIK. Det ryktades att han skulle gå till ett antal olika klubbar, där bland annat Superettanklubben Dalkurd och en flytt till Kina sades vara två alternativ. Efter många om och men blev det till slut officiellt att Henok Goitom var klar för Getafe. La Liga-säsongen avslutades för några dagar sedan, där Getafe åkte ut den spanska högstaligan. Hans kontrakt med klubben går ut under sommaren, och nu verkar det som att han kan vara på väg att återvända till Sverige.

AIK bekräftar på sin officiella hemsida att Henok Goitom tränar med klubben tills vidare.

– Den före detta AIK-spelaren Henok Goitom kommer med start idag att träna med AIK Fotboll under en tid framöver, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Det är dock ännu oklart om klubben kommer att försöka att värva hem spelaren, vilket man gjorde under sommaren 2012. Då var situationen liknande, där Goitom rev sitt kontrakt med Almeria så att AIK inte behövde betala någon övergångssumma för honom. I sommar kommer man inte heller behöva betala en övergångssumma om man vill värva spelaren då spelarens kontrakt med Getafe snart går ut.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply