Stjärnan är optimistisk – tror på EM-guld

Theo Walcott tror på att hans England kan vinna EM-guld

Under lördagskvällen slog England ett anonymt San Marino med 0-6 någonstans mitt i Italien. Theo Walcott stod för två mål och han tror att England kan fortsätta med deras succé in i slutspelet.

England är klart för EM-slutspelet i Frankrike 2016 efter 0-6-segern mot San Marino under lördagskvällen. Med sju raka segrar i kvalet är man redan kvalificerade trots tre matcher kvar och England kan behöva det efter kritiken från förra årets VM-slutspel. Spelarna är också optimistiska inför slutspelet, inte minst lördagens tvåmålsskytt Theo Walcott.
– Jag tycker England blir bättre och bättre och det är vad vi siktar på när vi går in i turneringen nästa år. Vi har en lång väg dit men jag är säker på att vi kommer att fortsätta att bli bättre. Det är en utmaning men jag tror på det här laget. Vi spelar alla i världens bästa liga och vi blir bättre för varje dag som går, säger Walcott till Goal.com.

Arsenalspelaren gjorde två mål mot San Marino, trots att det bara blev ett halvtimmes långt inhopp. Men han tror ändå stenhårt på sitt land och på en ny succé i EM.
– Det vore en stor bedrift om vi kunde gå långt och jag är säker på att vi kan det. Manager har fått in det i vårt system, hans tro på oss. Självförtroendet finns där så varför inte?

Noterbart är att Wayne Rooney tangerade Sir Bobby Charltons målrekord på 49 mål i landslaget mot San Marino.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply