Stark AIK-vändning mot Gefle

Både Gefle och AIK sucktade idag efter säsongens första seger när de två bjöd upp till kamp på Strömvallens matta.

Efter en mållös förstahalvlek lyckades Gefle spräcka nollan strax efter paus. Nyförvärvet från Häcken, Dioh Williams, var påpassligt framme efter ett inspel och kunde enkelt sätta ledningsmålet.

Med dryga kvarten kvar att spela skulle dock Alexander Milošević kvittera, och därmed spräcka AIK:s målnolla i årets Allsvenska, när han nådde högst på en Celso Borges-hörna.

Och mer skulle det komma. Inbytte Kennedy Igboananike satte, med endast fem minuter kvar av ordinarie tid, det så viktiga och matchavgörande 2-1.

När domare Anders Ekberg blåste av denna tillställning kunde AIK inkassera sina tre första poäng, medan Gefle får fortsätta kämpa om sin första fullpoängare.