Spelarreaktioner från gårdagens Champions League-rysare

Läs vad några av spelarna och Diego Simeone hade att säga om kvartsfinalrysaren mellan Real Madrid och Atlético Madrid som avgjordes i den 88e minuten.

Real Madrid besegrade Atlético Madrid efter ett mål av Javier ’Chicharito’ Hernandez först i den 88e minuten. Rösterna efter bestod mest av att det var en rättvis seger och ett rättvist avancemang för Real Madrids del. Men vad har spelarna och motståndartränaren Diego Simeone egentligen att säga om resultatet?

Diego Simeone:

– Det finns ingen anledning att prata om Ardas röda kort, det förändrar ingenting. Men fram till utvisningen kontrollerade vi matchen, sade Simeone på presskonferensen efter matchen.

– Vi gjorde det bra och jag är stolt. Men det är bara att gratulera våra rivaler och för vår del gäller det att börja fokusera på matchen mot Elche på lördag, avslutade Simeone med att säga.

Jan Oblak:

– Det är klart att vi är ledsna, men det är så här fotboll är och du kan inte alltid vinna. Nu har vi sex finaler i La Liga kvar och vi lämnar Champions League med våra huvuden högt uppe. Vi måste gå vidare och försöka förbättra oss i ligan, säger Jan Oblak i en intervju efter matchen.

– Real Madrid har ett fantastiskt lag och fantastiska spelare. Om de saknar några spelare så har de andra som kan ersätta utan att det blir någon större skillnad. Det är svårt att spela mot dem och vi har gett allt på planen. De förtjänade att vinna och vi önskar dem lycka till.

Javier ’Chicharito’ Hernandez:

– Det var jag som gjorde målet men det är för alla. Sen var det mitt viktigaste mål i karriären, för det är bara nutid som är intressant. Jag har säkert gjort andra viktiga mål också tidigare. Men allt som spelar roll är vad som händer nu, säger Hernandez.

– Det här ger mig självförtroende och Ronaldo stod för en fantastisk assist. Och vi förtjänade segern, avslutar Hernandez med.

Toni Kroos:

– Vi var det klart bättre laget över två matcher. Vi borde ha gjort mål tidigare, vi hade en eller två chanser i första halvlek och några bra i andra. Vi gav inte upp och gjorde mål vid en perfekt tidpunkt, säger Kroos till Sky Sports efter matchen.

Semifinalerna lottas imorgon, fredag, klockan 12:00. Återstående lag är Juventus, Bayern München, Real Madrid och Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply