Uppgifter: Neymar till Paris Saint-Germain 2017

Uppgifter: Neymar till Paris Saint-Germain 2017

En deal sägs redan vara klar

Enligt rapporter skall en övergång för Neymar från Barcelona till Paris Saint-Germain vara klar och kommer att träda i kraft nästa år, vilket kommer se stjärnan fördubbla sin lön i den franska huvudstaden.

Den brasilianska anfallsstjärnan Neymar, som för närvarande spelar i FC Barcelona som nyligen blev spanska ligamästare, har länge ryktats kunna gå från klubben. Han är en mycket eftertraktad spelare på marknaden men han sägs trivas bra i klubben och vill gärna stanna. Trots detta kopplas han ständigt ihop med en flytt, främst till de franska ligamästarna Paris Saint-Germain som sägs vara väldigt intresserade av anfallarens talanger. Med den svenske anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic som har meddelat att han slutar i klubben behöver de någon som kan ersätta och förstärka på den offensiva fronten och de ser Neymar som en ideal spelare för detta. De sägs även se en fördel i att det redan finns så många brasilianska spelare i laget, som till exempel Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz och Lucas Moura.

Det brasilianska mediet UOL, via Football-Espana, rapporterar nu om att en deal för att få den brasilianska anfallaren till Paris nu sägs vara så gott som klar. Det sägs att det handlar om en hemlig pakt med PSG. Det brasilianska mediet menar på att anfallaren kommer att ansluta till PSG 2017 och kommer att tjäna dubbelt så mycket som han för tillfället tjänar i Barcelona, i en deal som kommer se honom tjäna 50 miljoner euro per säsong.

Rapporter menar på att den pågående skatteaffären som involverar Neymar och hans pappa också kan vara en grund till varför han vill lämna Spanien. Vidare sägs det att såväl Neymar som hans pappa anser att det enda sättet för anfallaren att bli den bäste spelaren i världen är genom en flytt till Parc des Princes. PSG måste då betala Neymars utköpsklausul på 192 miljoner euro, vilket skulle göra honom till den dyraste transfern i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365