Raphael Varane missar Champions Leaguefinalen

Raphael Varane missar Champions Leaguefinalen

Kan ej medverka på grund av skada

Real Madrids innermittfältare Raphael Varane kommer inte kunna medverka när Real Madrid möter Atletico Madrid i Champions Leaguefinalen och ett spännande huvudstadsderby, detta då han har skadat hamstringsmuskeln.

Real Madrids unga men mycket pålitliga och stadiga mittback Raphael Varane kommer inte att spela Champions Leaguefinal den 28 maj mot Atletico Madrid skriver Football Espana. Den 23årige mittbacken har sammanlagt gjort 33 matcher under säsongen för Los Merengues och det har enbart varit mindre skador som har stoppat fransosen från att kunna spela. Säsongen har varit bra även för Real Madrid, som efter en knackig start och mittenperiod av säsongen såg ut som att de skulle tappa ansiktet helt lyckades de rädda upp situationen och hamnade tillslut på en andraplats i La Liga, inte alltför långt bakom ligasegrarna Barcelona. Nu kommer de att möta stadsrivalerna Atletico Madrid i en ruskigt spännande Champions Leaguefinal som avgör vem som har skryträttigheterna för det närmaste året i den spanska huvudstaden men även i Europa för övrigt.

Men Real Madrids mittback Varane missar matchen. Detta blev idag bekräftat då försvararen har åkt på en hamstringsskada. Det verkar som att incidenten skedde på träningen och Real rapporterade på sin officiella hemsida att det rörde sig om en grad två skada på hans vänstra hamstring. En grad två skada brukar oftast indikera att det handlar om en upprivning av muskeln i fråga och en återhämtningstid på flera veckor.

Detta betyder att den franske försvararen kan komma att missa början av EM 2016 där hans eget land står som värdnation. Försvararen är inkluderad i truppen som skall försöka ta hem guldet på hemmaplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365