OFFICIELLT: Kevin Gameiro till Atlético Madrid

bet365
OFFICIELLT Kevin Gameiro till Atlético Madrid

Sevilla säljer Kevin Gameiro till Atlético Madrid

På lördagsmorgonen bekräftar den spanska huvudstadsklubben att man värvar anfallaren som under de senaste säsongerna spelat i Sevilla.

Under de senaste veckorna har det pratats om vare sig Kevin Gameiro går till FC Barcelona, Atlético Madrid eller stannar i Sevilla även nästa säsong. Vid lunchtid på lördagen bekräftar både Sevilla och Atlético Madrid att de båda klubbarna kommit överens om en övergång för Gameiro som skriver på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb.

Siffrorna för övergången är ännu inte officiella men enligt de spanska tidningarna Mundo Deportivo och Diario AS kommer Atlético Madrid att betala 32 miljoner euro för spelaren samt fem miljoner i bonusar som ska vara realistiska.

Spelaren kom till Sevilla från Paris Saint-Germain sommaren 2013 för en summa på 7,5 miljoner euro och har under sin tid på Ramón Sánchez Pizjuán stått för 38 mål på 92 matcher trots att han under en längre tid fick agera avbytare back Carlos Bacca.

Vietto i motsatt riktning

Luciano Vietto hade en medioker säsong i Atletico Madrid 2015/2016. På grund av det har spelaren kopplats ihop med ett antal olika klubbar under den här sommaren. Bland annat sades det att Barcelona vill värva Vietto, och även Arsenal ska ha varit intresserade av spelaren. Nu är det klart var spelaren hamnar. Argentinaren kommer att spela för Sevilla den kommande säsongen. Detta har presenterats av klubben på den officiella Twittersidan.

– Luciano Vietto har klarat läkarundersökningen och har fått tillåtelse av Atletico Madrid att träna med Sevilla, skriver Sevilla på Twitter.

Det är ännu inte officiellt vilket avtal spelaren kommer att få med klubben, men enligt Football Espana handlar det till början om en säsongs utlåning. Dessutom påstår man att en köpoption kommer att ingå i avtalet mellan det två klubbarna.

Vietto hade svårt att slå sig in i Atletico Madrids startelva under den senaste säsongen, där klubben tog sig till final i Champions League. Han gjorde endast tre mål och bidrog inte så mycket till lagets framgång som klubbledningen hade hoppats på.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply