Nya skadeproblem för Barca – Mathieu borta

Fullt i Barcelonas sjukstuga

Barcelona fortsätter att dras med skadeproblem. Näste man att bli borta från spel är fransmannen och försvararen Jeremy Mathieu.

FC Barcelona har som vanligt fått en bra start på såväl ligaspel som i Champions League, men det har kostat den katalanska storklubben. För efter gårdagens förlust (i det förvisso ´betydelselösa´ derbyt) mot Espanyol har ännu en spelare åkt på en skada.

Ny försvarare

Den här gången är det Jeremy Mathieu som åkt på en en skada i vaden. Det är dock oklart hur länge den franske försvararen kommer bli borta.

Olyckligt för Barcelona är det inte den första försvararen den här säsongen att gå sönder. Jordi Alba, Gerard Pique och Alex Vidal har samtliga dragit på sig skador och de tre spelarna utgör en viktig del av det katalanska försvarsspelet. Lägg där till skadan på Andres Iniesta och Barca kan få problem senare på säsongen om inte spelarna börjar återvända från sina skador.

Extra tufft är det för Jeremy Mathieu då han nyligen kom tillbaka från en mindre skada i just vaden. Enligt Football-Espana befarar Barcelona nu att skadan har blivit ännu värre, något som sagt skulle kunna innebära stora problem för klubben. Men än så länge har ingen definitivt besked kommit men klubbläkaren väntas lämna ett preliminärt besked senast på fredag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply