Neymar: ”Fotboll utan Messi är inte fotboll”

Neymar: ”Fotboll utan Messi är inte fotboll”

Anfallskollegan uttalar sig om Messis framtid

Det talas mycket om Lionel Messi och hans framtid för tillfället, med spelarens skatteproblem och rykten som har gått runt om att han kan komma att lämna Spanien och La Liga för spel någon annanstans och anfallskollegan Neymar har uttalat sig om situationen.

Lionel Messi går igenom en tuff tid för tillfället. Hans Argentina spelade Copa America-final och förlorade på straffar mot Chile, där superstjärnan Messi själv missade sin straff. Kort därefter kom domen angående de skattebrott som Messi och hans far har begått och domen blev 21 månaders fängelse för de båda. Huruvida det faktiskt blir så står ännu inte klart men klart är i alla fall att de båda är skyldiga.

Det har ryktats i media på senare tid att Messi på grund av allt som har hänt kan lämna La Liga och besluta sig för att spela för en annan klubb. Messi har sedan tidigare gjort klart att han pensionerar sig från landslaget och alltså inte kommer att representera Argentina någonting mer på den internationella scenen. Anfallskollegan Neymar har uttalat sig om hela situationen och sägs stå bakom honom till 100 procent.

– Messi är inte bara min vän, han är också min idol och jag kommer alltid att supporta honom. Jag kan inte föreställa mig vad han går igenom, sade Neymar enligt TMW.

– Jag respekterar hans beslut, men fotboll utan Messi är inte fotboll, det är svårt att föreställa sig det utan honom. Om du gillar fotboll över huvudtaget, då kan du inte låta bli att beundra Messi och allt som han har uppnått för Argentina och Barcelona, avslutade Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply