Zinedine Zidane tonar ner Neymar-ryktena

Zinedine Zidane tonar ner Neymar-ryktena

Real Madrids tränare kommenterar ryktena

Barcelonas fixstjärna Neymar kopplas ihop med rivalen Real Madrid. Nu betonar Los Blancos tränare Zinedine Zidane att detta inte stör laget.

Innan det stod klart att Barcelona värvade Neymar från brasilianska Santos var det mycket som pekade på en flytt till Real Madrid. Men anfallaren skrev på för den katalanska storklubben där han bildat en riktigt het anfallstrio tillsammans med Lionel Messi och Luis Suarez. Under den senaste tiden har rykten som placerar brassen i Real tagit fart på nytt. Spanska medier har kunnat rapportera att huvudstadsklubbens president Florentino Perez ska vara högst angelägen av att underteckna spelaren.

Realstjärnan upprörd?

En anledning till att man vill värva 23-åringen beror på att Cristiano Ronaldo kan tänkas lämna i sommar, där en flytt till Paris Saint-Germain eller Manchester United verkar aktuellt. Ronaldo ska ha uttryckt sitt missnöje över att man jagar ersättare till honom innan någonting står klart, som enligt Goal.com lett till sprickor mellan klubbledningen och stjärnan.

Inför söndagens sammandrabbning med Espanyol passade Realtränaren Zinedine Zidane på att förklara situationen, och betonade att transferryktena inte är något som drabbar laget.

– Jag har en trupp på 26 spelare och jag är glad över att ha dem. Jag är enbart fokuserad på det och matchen. Jag lägger mig inte i det som sägs utanför. Ryktena stör inte omklädningsrummet, det är normalt att media pratar om detta, det kommer alltid hända, precis som med Cristiano, huruvida han lämnar eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply