Valencia vill värva Nani

Valencia vill värva Nani

Valencia utmanar Manchester United i jakten på Nani

Enligt Fotbollstransfers utmanar Valencia Manchester United i jakten om att värva portugisen Nani från Fenerbahce.

Under våren och början av sommaren har Nani ryktats lämna Fenerbahce efter endast ett år i klubben. Portugisen har kopplats ihop med flera klubbar. Det mest återkommande ryktet är att Nani är nära en comeback i Manchester United, men det har även påståtts att yttern kan gå till Everton. Nu ger sig en till klubb in i jakten på spelaren.

Den här gången handlar det om Valencia, som enligt Fotbolltransfers försöker locka Nani till La Liga. Det påstås att den spanska klubben är väldigt sugna på att knyta till sig spelaren, och man ska nu ha lagt ett bud på cirka 31 miljoner kronor.

Samtidigt som Valencia försöker värva Nani är man även benägna om att plocka in ett antal andra spelare. Det har påståtts att Valencia är intresserade av Raul Albiol och att klubben är nära en värvning av Barcelonas Alen Halilovic.

Dessutom kan några spelare från den nuvarande truppen lämna Valencia under sommarens transferfönster. Det har bland annat sagts att Atlético Madrid vill värva André Gomes från Valencia och att Tottenham jagar Shkodran Mustafi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply