bet365

Valencia intresserade av Patrice Evra

Valencia intresserade av Patrice Evra

Jagar Juventus försvarare

Valencia ger sig in i jakten på Patrice Evra. La Liga-klubben vill värva fransmannen från Juventus, skriver Football Espana.

Patrice Evras framtid i Juventus fortsätter att vara osäker. Spelaren har hävdats vara på väg till lag som Manchester United och West Ham. Nu ger sig en spansk klubb in i jakten på fransmannen. Valencia är intresserade av Evra, enligt Football Espana.

La Liga-klubben sägs redan vara i kontakt med Juventus om en potentiell övergång för anfallaren Simone Zaza. I de samtalen uppges det att man även ska ha uttryckt ett intresse för att värva Evra.

Den franska försvararen påstås vara öppen till att lämna Turin. Han vill ha mer speltid och kan tänka sig att byta klubb. Evra har endast spelat i sex Serie A-matcher den här säsongen och hävdas vara missnöjd med situationen.

Jagar spelare

Det händer mycket i Juventus för tillfället. Samtidigt som Evra kan lämna klubben spekuleras det också om att italienarna vill värva in flera spelare. Tidigare idag kom till exempel uppgifter som påstod att laget leder jakten på Marco Verratti. Dessutom har det tidigare talats om att man jagar Luiz Gustavo och att klubben även kommer att lägga ett bud på Toni Kroos.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply