Uppgifter: Munir El Haddadi på väg till Valencia

Anfallaren kan lämna Barcelona på lån

Munir El Haddadi är på väg att lämna Barcelona. Enligt spanska medier kommer anfallaren att spela för Valencia den här säsongen.

Att konkurrera med Lionel MessiLuis Suarez och Neymar Barcelonas anfallslinje är ingen enkel uppgift för en 20-åring. För att kunna utvecklas som spelare behöver Munir El Haddadi kontinuerlig speltid, något han inte kan räkna med i stjärnspäckade Barca. Därför har anfallaren ryktats bort från den katalanska storklubben under en längre tid, där det framförallt har sett ut att bli en flytt till Celta Vigo. Men nu har en annan klubb gett sig in i jakten på spanjoren.

Ersätter Paco Alcacer i Valencia

Det är Fichajes.net som skriver att El Haddadi är på väg till Valencia för en lånesejour. Ännu har man inte offentliggjort någon affär, men det ska röra sig om ett säsongslån där man bakat in en köpoption till Valencias fördel i kontraktet. Klubbarna har nyligen gjort affärer med varandra då Paco Alcacer valt att ansluta sig till de regerande La Liga-mästarna, vilket ska vara en anledning till att man nu vill kompensera för tappet.

El Haddadis agent, Francisco Valdivieso, har suttit i möte med Valencia de senaste dagarna för att komma överens om de sista detaljerna. Enligt uppgifterna kommer övergången att presenteras inom kort.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply