Simeone inte intresserad av Edinson Cavani

Simeone inte intresserad av Edinson Cavani

Atlético tänker inte på värvningar

Lagets argentinske tränare säger inför matchen mot FC Barcelona på onsdag att han inte är intresserad av att prata om värvningar.

Under det senaste året har det pratats om att Atlético Madrid ska vara intresserade av att värva Edinson Cavani från Paris Saint-Germain där han fått en viktigare roll efter att Zlatan lämnat för spel i Manchester United. Uruguayanen har denna säsong stått för 21 mål på 20 matcher i Ligue 1 och ryktena fortsätter kring en flytt för anfallaren.

Se Atlético Madrid – Barcelona live gratis! =>

I helgen spelade man 0-0 borta mot Alavés och på en presskonferens i samband med matchen blev tränaren tillfrågad om en eventuell värvning av spelaren.

– Det är inget jag känner är viktigt för tillfället och inget jag vill prata om. Det som är viktigt är endast denna match, svarade argentinaren.

Atlético Madrid som spelar semifinal i Copa del Rey mot Barcelona på onsdagskvällen kommer till mötet med tre raka oavgjorda matcher, detta efter att ha kryssat mot Athletic ClubEibar och Alavés i respektive ordning. Nu ställs man mot de regerande mästarna i ett dubbelmöte där vinnaren går till final och får möta vinnaren i mötet Celta Vigo – Alaves.

Till den första semifinalen kommer det rödvita huvudstadslagen vara tvungna att klara sig utan bland annat Jose Maria Giménez då den uruguayanske mittbacken skadade sig i helgens match i Baskien.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365