Uppgifter: Sevilla värvar Stevan Jovetic från Inter

Uppgifter: Sevilla värvar Stevan Jovetic från Inter

Inter ryktas ha accepterat Sevillas bud

Stevan Jovetic kan vara på väg att byta Serie A mot La Liga. Inters anfallare är snart klar för Sevilla, rapporterar Football Italia.

I förra veckan skrev vi på Silly Season Sverige om att Sevilla jagar Inters Stevan Jovetic. Nu sägs det som att övergången är klar. Inter har accepterat Sevillas bud på anfallaren, uppger Football Italia.

Det hävdas att avtalet innebär att spelaren blir utlånad till den spanska klubben i sex månader. Dessutom talas det om att finns en köpoption med i överenskommelsen mellan klubbarna.

Jovetic uppges presenteras som en Sevilla-spelare under de kommande dagarna.

Anlände 2015

Anfallaren har spelat för Inter sedan juli 2015. Till en början var han utlånad från Manchester City. 27-åringen blev en permanent spelare på San Siro under sommaren 2016.

Tidigare under karriären har spelaren även representerat lag som Partizan Belgrad och Fiorentina.

Nyförvärv för Inter?

På samma gång som Inter är på väg att släppa Jovetic till Sevilla jobbar man även på att ta in nya spelare. Bland annat har det rapporterats om att italienarna närmar sig Manolo Gabbiadini och att Kostas Manolas finns på klubbens radar. Dessutom har det även ryktats om att Inter riktar blickarna mot Alexis Sanchez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365