Uppgifter: Juventus vill värva Steven N’Zonzi i vinter

Uppgifter: Juventus vill värva Steven N'Zonzi i vinter

Vill dock inte betala utköpsklausulen

De italienska mästarna Juventus sägs vara intresserade av att värva Sevillas Steven N’Zonzi i vinterns transferfönster, de är dock inte beredda på att betala utköpsklausulen utan hoppas kunna knipa mittfältaren billigare än så.

Sevilla har en riktig guldklimp i deras defensive mittfältare Steven N’Zonzi. Den snart 28-årige mittfältaren är en startspelare i truppen och sedan han kom till det spanska laget inför förra säsongen 2015/2016 har han gått som tåget, även om förra säsongen fläckades av någon skada och ett antal matcher på bänken. Den reslige mittfältaren har ändå visat upp en imponerande form som har lämnat de italienska mästarna Juventus överväldigade.

De femfaldiga Scudetto-vinnarna sägs vara så intresserade av N’Zonzi att de överväger att försöka sig på en värvning till vinterns transferfönster skriver TMW. Fransmannens utköpsklausul ligger dock på 30 miljoner euro, och han sitter på ett kontrakt med klubben fram till juni 2019. Juventus hoppas dock på att de kan få ner denna summa och de är beredda att betala runt 18 miljoner euro för mittfältaren.

N’Zonzi började sin karriär i franska Amiens. innan han blev värvad till Premier League av Blackburn Rovers. När laget ett par säsonger senare flyttades ner från Premier League till Championship stannade N’Zonzi kvar i högstadivisionen men för Stoke City istället, där han var väldigt uppskattad och gjorde ett bra jobb. Så bra att trefaldiga Europa League-mästarna Sevilla beslutade sig för att värva den defensive mittfältaren för cirka 8 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply