bet365

Joe Allen till Sevilla?

Joe Allen till Sevilla?

Liverpool-mittfältaren kan gå till Sevilla

Liverpools Joe Allen kan vara på väg att lämna klubben. Enligt Football Espana vill Sevilla värva walesaren.

Det ser ut att hända en hel del på Anfield under sommarens transferfönster. Ett antal spelare ryktas lämna Liverpool. Bland annat har det sagts att Philippe Coutinho jagas av PSG och Barcelona och att Chelsea är på jakt efter Christian Benteke. Nu verkar det som att en till spelare kan flytta.

Den här gången handlar det om walesaren Joe Allen. Mittfältaren kan vara på väg till La Liga. Enligt Football Espana vill Sevilla värva Allen och klubbens ledning försöker nu locka till sig spelaren. Det sägs att spanjorerna ser Allen som en perfekt ersättare till argentinaren Ever Banega, som har gått till Inter. Dessutom sägs det att den spanska klubben har blivit imponerade av spelarens insatser under EM i Frankrike, där Allen och hans lagkamrater i Wales har tagit sig till åttondelsfinal mot Nordirland.

Sevilla ska dock inte vara den enda klubben som vill värva AllenPremier League-mästaren Leicester och kollegan Swansea är också sugna på att plocka in walesaren.

Om Allen väljer att lämna Liverpool är en fyra år lång era över. Han kom till klubben under augusti 2012 då han lämnade tidigare nämnda Swansea, som är spelarens moderklubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply