”City tillhör världens bästa”

bet365

Tufft möte väntar spanjorerna

Ikväll möter Sevilla Manchester City på Ethiad Stadium i en match där engelsmännen utan tvekan är favoriter – enligt spanjorerna själva.

Både Manchester City och Sevilla har skrapat ihop tre poäng i sin Champions League-grupp. Ikväll drabbar båda lagen samman i Manchester och gästerna ser hemmalaget som den självklara favoriten.

Manchester City tillhör ett av världens klart bästa lag, säger Sevilla-spelaren Adil Rami inför matchen till spanska Sport.

Tänker inte ge upp

Men bara för att City är ett av världens bästa fotbollslag innebär det inte, enligt Adil Rami, att Sevilla tänker åka dit, lära sig något och sedan åka hem igen tomhänta – tvärtom snarare. Spelaren har en tro på att en skrällchans finns.

– Vi må inte ha samma stora namn som dem, men det finns en lagmoral som inte många andra lag har, säger han.

Formsvaga

Dock har inte Sevilla formen på sin sida. De vann förvisso imponerande hemma mot Barcelona i ligan för två omgångar sedan men innan det förlorade de borta med 0-2 mot nykomlingen Las Palmas samt att klubben från Andalusien inte klarade mer än 1-1 hemma mot Eibar i den förra omgången.

Men i Champions League har det som sagt börjat bättre när de vann med 3-0 hemma mot Mönchengladbach och spelade jämt borta i Turin när de föll mot Juventus med 1-2. Därför blir Manchester City en riktig värdemätare.

För vissa av spelarna blir det också ett extra speciellt möte då den gamle Sevilla-spelaren Jesus Navas troligtvis kommer finnas med på planen. Navas som spelade i klubben mellan 2005 och 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365