Aleix Vidal kan återvända till Sevilla

Aleix Vidal kan återvända till Sevilla

Kan lämna Barcelona

Enligt Football Espana funderar Barcelonas Aleix Vidal på att lämna klubben och återvända till Sevilla.

I juni 2015 blev det officiellt att Barcelona värvade Aleix Vidal från ligakonkurrenten Sevilla. Nu verkar det som att spelaren kan vara på väg i motsatt riktning under sommarens transferfönster. Enligt Football Espana är Aleix Vidal sugen på att återvända till sin före detta klubb. Detta beror på att spelaren anser att han har fått för lite speltid under sin tid på Camp Nou och att han vill se en förändring. Sedan Vidal tilläts att spela för Barcelona, i januari på grund av det transferförbudet som klubben hade, har han bara spelat sex matcher från start.

Källor inom den katalanska klubben säger att varken Vidal eller Dani AlvesVidals konkurrent om högerbacksplatsen, sitter säkert i klubben. Det uppges att klubbledningen är osäker på om man ska sälja spelarna men det troliga är att man i alla fall kommer att behålla en av dem.

När Vidal blev klar för sin nuvarande klubb skrev han på ett kontrakt som sträckte sig till 2021. Barcelona betalade samtidigt 18 miljoner pund till Sevilla för att värva spanjoren. Redan efter ett år är det möjligt att Vidals karriär i Barcelona är på väg mot ett slut. Precis så kort blev spelarens karriär i Sevilla. Han kom till klubben i juni 2014 och lämnade för Barcelona ett år senare.

Vidal är inte den enda spelaren i Barcelona som ryktas vara på väg till Sevilla. I april sades det att Alen Halilovic kan gå till Sevilla i sommar. Samtidigt ryktas det att en spelare kan vara på väg i motsatt riktning. Enligt vissa källor inom de båda klubbarna sägs det att Barcelona jagar Sevillas Kevin Gameiro. Detta är något som skulle underlätta för en bytesaffär mellan klubbarna, då det verkar som att både Sevilla och Barcelona är intresserade av varandras spelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply