bet365

Uppgifter: Manchester City utmanar Manchester United om James Rodriguez

Uppgifter: Manchester City utmanar Manchester United om James Rodriguez

Har pengarna för att kunna matcha United

Enligt rapporter skall Manchester City vara beredda att utmana sina lokala rivaler Manchester United om möjligheten att värva Real Madrids utstötte stjärna James Rodriguez, och City sägs kunna matcha Uniteds 80 miljoner euro bud.

Manchester City värvade extrema mängder spelare förra sommaren, något som dock inte tycks ha varit nog för tränare Pep Guardiola. Efter sin första säsong som tränare i England, och i City, har det inte gått riktigt som han har hoppats på, och blickarna är nu vända mot sommarens transferfönster och vilka spelare som kan tas in för att förstärka och förbättra truppen.

En av de spelare som City nu har fått upp ögonen för är Real Madrids James Rodriguez, och Goal rapporterar om att de är benägna att utmana lokalrivalerna Manchester United om anfallarens underskrift. Rodriguez har under en tid ryktats vara på väg bort från Real Madrid, efter att han successivt fått allt mindre och mindre speltid. United har länge ryktats vara intresserade av Rodriguez, tillsammans med Chelsea, Liverpool och Arsenal men har City gett sig in i leken med deras enorma stridsbudget och lönelista.

José Mourinho är en stor beundrare av anfallaren, men även Guardiola är ett fan, och City sägs vara beredda på att matcha Uniteds bud på 80 miljoner euro för colombianen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply