Uppgifter: Hugo Lloris på Real Madrids önskelista

Uppgifter: Hugo Lloris på Real Madrids önskelista

Spanjorerna vill slå till i sommar

Real Madrid är på jakt efter en ny målvakt och vill till sommaren, då deras transferförbud upphävs, värva Tottenham Hotspurs franske målvakt Hugo Lloris, som anses vara en av Premier Leagues bästa målvakter.

Real Madrid har för tillfället fortfarande ett transferförbud som har hindrat dem från att värva nya spelare i vinter. Istället har de fått titta på, men till sommaren kommer förbudet att upphävas och de kommer att som vanligt kunna köpa in nya spelare. Bland annat ryktas den spanska storklubben vara på jakt efter en ny målvakt, och tidigare har de haft sina blickar fixerade vid Chelseas Thibaut Courtois.

Den unge belgaren har visat enorm potential och är en mycket lovande målvakt, men med Chelsea på en ledande position i den engelska Premier League kan det bli svårt för de regerande Champions League-mästarna att knipa honom. 24-åringen hävdar att han är lyckligare än någonsin på Stamford Bridge, detta uppger den engelska tidningen Telegraph, och Chelsea kommer med all säkerhet att försöka förlänga med belgaren.

Därmed har Real vänt sina blickar mot tvåan i tabellen skriver tidningen, nämligen Tottenham Hotspur. Den rivaliserande Londonklubben har Hugo Lloris i målet, det franska landslagets målvakt, och en av de bästa målvakterna i den engelska högstadivisionen, och Lloris har imponerat på spanska jättarna. Tottenham har haft en väldigt bra säsong och Lloris har varit en stor del av deras framgångar. För att visa sitt engagemang i klubben och laget har målvakten i december skrivit på ett nytt kontrakt med Tottenham till 2022. Detta kommer dock inte stoppa Real, som skulle behöva överträffa rekord-transfersumman på 32,6 miljoner euro som betalades för Gianluigi Buffon, för att kunna ha en chans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply