bet365

Uppgifter: Alvaro Arbeloa klar för AC Milan

Uppgifter: Alvaro Arbeloa klar för AC Milan

Efter att kontraktet med Real Madrid har löpt ut

Real Madrids mycket trogne försvarare Alvaro Arbeloa, som har varit med klubben större delen av sin karriär, har låtit sitt kontrakt med klubben gå ut och nu ser det ut som att nya arbetsgivarna blir AC Milan.

Alvaro Arbeloa, som har varit Real Madrid trogen många år, gått igenom mycket med klubben och fått vinna många troféer, satt på ett kontrakt som löpte ut nu i sommar. Kontraktet förnyades inte med 33åringen utan parterna lät det helt enkelt rinna ut i sanden. Det gör Arbelo arbetslös och sökande efter en ny klubb, men det ser ut som att det problemet är på väg att lösas.

Det har under en tid gått rykten om att italienska AC Milan skulle vara intresserade av spanjorens tjänster och enligt Goal så ser en deal ut att komma närmare och närmare. Kontraktet som italienarna är villiga att erbjuda skulle landa på ett år till att börja med. Rapporter från Italien, främst Gazzetta dello Sport, skriver på måndagen att den 33årige försvararen skall ha kommit till en konsensus med Milan om ett ettårskontrakt. Därtill finns det möjlighet att fortsätta spela med Rossoneri, beroende om de olika kraven uppfylls.

Milan behöver ej betala någon summa för Arbeloa, som ju inte längre står under kontrakt med Real Madrid. Sammanlagt tillbringade Arbeloa åtta år i den spanska huvudstadsklubben men den senaste säsongen blev det dessvärre inte många spelminuter för spanjoren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply