Uppgifter: AC Milan leder jakten på Alvaro Morata

Uppgifter AC Milan leder jakten på Alvaro Morata

Italienarna sägs leda jakten

Alvaro Morata har inte lyckats göra det intryck han hade hoppats på efter hans återvändande till Real Madrid, och det har länge talats om att anfallaren kan komma att lämna till sommaren, med bland annat AC Milan med i jakten på 24-åringen.

I somras återvände Alvaro Morata till Real Madrid efter två år i italienska Juventus, där han hade gjort stor succé. Men väl tillbaka i den spanska huvudstaden har det inte gått lika bra och hans speltid har varit mycket begränsad. Trots detta har han lyckats få in 15 mål på 26 ligamatcher och han har bevisat att han sannerligen är i god form.

Flertalet stora klubbar har ryktats vara intresserade av att värva Morata, och framförallt i Premier League finns det en stor efterfrågan på spanjoren. Chelsea har länge sett ut som den troligaste destinationen, men även Arsenal och Manchester United har det talats om en del. Nu rapporterar Goal om att även AC Milan skall vara med i jakten på 24-åringens signatur och de sägs till och med vara den ledande klubben att kunna knipa spanjorens signatur.

Morata kan komma att återvända till Italien, då den nye Milan-ägaren Li Yonghong är mycket intresserad av honom. Priset för Morata som Real Madrid kräver sägs ligga på 60 miljoner euro, men Milan-klubben är redo att investera i sin trupp inför nästa säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply