bet365

Thibaut Courtois agent har daglig kontakt med Real Madrid

Spansk media bekräftar: Courtois flytt till Real Madrid allt närmare

Det har ryktats ett tag, och spekulationerna blir inte färre efter de här färska uppgifterna som kommer från Spanien. Enligt spanska OK Diario har Chelsea-målvaktens agent daglig kontakt med den spanska storklubben Real Madrid, allt för att garantera att en övergång blir klar till sommaren.

Att Real Madrid varit ute efter Thibaut Courtios är ingen nyhet. De spanska giganterna har kopplats ihop med den förre Atletico Madrid-målvakten och uppges nu vara nära att nå ett avtal med den belgiske stjärnan.

Courtois tjänar redan stora pengar i Chelsea FC, men enligt den spanska källan skulle belgaren nu kunna komma att få den högsta målvaktslönen i Europa om han skriva på för Real Madrid.

Vill värva Courtois till sommaren

Real Madrid, som möter Osasuna borta i sin nästa match i La Liga, ville egentligen redan värva Chelsea-målvakten så tidigt som under förra sommaren och i januari, uppger Marca. Men då både de och lokalkonkurrenten haft värvningsförbud har det av logiska anledningar varit en omöjligt uppgift.

Nu till sommaren kan Real Madrid börja värva igen, och först in ska då förhoppningsvis – för Real Madrid – vara stjärnmålvakten från Chelsea, rapporterar OK Diario. Dessutom är La Liga-jätten även intresserade av att värva Manchester Citys Sergio Aguero. Argentinaren har själv sagt att en flytt till Santiago Bernabeu i Madrid vore en dröm.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply