Real Madrid närmar sig Paulo Dybala

Real Madrid närmar sig Paulo Dybala

Samtidigt kan Alvaro Morata återvända till Juventus

Real Madrid kan vara på väg mot ett stort nyförvärv. Den spanska klubben närmar sig en värvning av Paulo Dybala, uppger Transfermarketweb.

Paulo Dybalas framtid i Juventus fortsätter att diskuteras. Nu talas det om en flytt till Spanien för spelaren. Real Madrid ska vara nära en värvning av Dybala, enligt Transfermarketweb.

Källor inom den spanska klubben säger att argentinaren är överens om ett avtal med Real Madrid. Det avtalet kan innebära att spelaren flyttar till Santiago Bernabeu i sommar.

Dock så ska Real Madrid och Juventus inte ha nått en överenskommelse än. För att få italienarna att släppa Dybala påstås Real vara villiga att erbjuda Alvaro Morata i utbyte.

Morata har tidigare spelat i Juventus och känner till klubben väl. Under sin två säsonger där var han med om att vinna två Serie A-titlar och två Coppa Italia-titlar. Dessutom var spanjoren med om att komma tvåa i Champions League under sin tid i TurinMorata lämnade Juventus för Real Madrid under sommaren 2016. I Madrid har dock anfallaren haft svårt att peta Karim Benzema från den ordinarie platsen som forward.

Anlände 2015

Dybala har representerat Juventus sedan sommaren 2015. Under sina två säsonger i klubben har han varit en stor succé. Det har gjort att andra klubbar har fått upp ögonen för honom. Förutom Real Madrid har det även talats om en flytt till Barcelona eller Bayern München för 23-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply