bet365

Pierre-Emerick Aubameyang trycker på Real Madridflytt

Pierre-Emerick Aubameyang trycker på Real Madridflytt

Vill till Real Madrid

Borussia Dortmunds målkung och superstjärna Pierre-Emerick Aubameyang har ännu en gång luftat det faktum att han vill lämna Dortmund för att få spela i Real Madrid och ser verkligen en framtid med klubben.

Det finns ingen som kan tveka på Pierre-Emerick Aubameyangs önskan om att en dag få spela för Real Madrid. Borussia Dortmunds anfallare har länge uttryckt en önskan om att få representera Madridlaget och har till och med lovat sin farfar att han en dag skall skriva på för Los Blancos, ett hopp som skyttekungen håller uppe. Rykten om att anfallaren kan komma att lämna Tyskland har kommit av och till under hela sommaren och Real har enbart varit ett av flertalet lag som kopplats ihop med Aubameyang, men de senaste dagarna har det än en gång kommit fram att han enbart kan tänka sig att spela för Real.

Real Madrid har, trots deras inaktivitet i transferfönstret, redan spenderat en stor summa pengar på att köpa tillbaka sin anfallare, Alvaro Morata, från Juventus, men trots detta har Aubameyang varit tydlig med att han vill att Dortmund informerade Real om att de är hans ideala destination om ett acceptabelt erbjudande hamnade på bordet skriver den spanska tidningen Marca. Förhandlingar har ännu inte nått en seriös nivå, men de kommer att dra nytta av att hålla en god relation uppe mellan hierarkin i Real och Dortmund.

Det återstår att se huruvida Aubameyang blir såld i de sista minuterarna av transferfönstret eller inte. Blir det så att Aubameyang stannar i Tyskland kommer han att utmanata Robert Lewandowski för kröningen som skyttekung, men Real Madriddrömmarna lever kvar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365