Officiellt: Luka Modric förlänger med Real Madrid

Ryan Giggs ser gärna Luka Modric i Manchester United

Ännu en stjärna förlänger

Real Madrid har på sin officiella hemsida gjort det officiellt att stjärnmittfältaren och playmakern Luka Modric förlänger sitt kontrakt med den spanska storklubben till den 30:e juni 2020.

Det är nu officiellt och klart att Luka Modric kommer att stanna i Real Madrid. De spanska jättarna har gjort det officiellt på sin hemsida att de har nått fram till en överenskommelse med den kroatiske stjärnmittfältaren som kommer att hålla kvar honom i klubben till den 30:e juni 2020.

Modric kom till den spanska huvudstaden och Real Madrid under sommaren 2012 från Premier Leagueklubben Tottenham Hotspur, där han hade gjort sig ett namn som en kvick och stark mittfältsgeneral. Sin karriär inledde han dock i storklubben Dinamo Zagreb i Kroatien och det kroatiska landslaget har han representerat i 10 år i år. Han var en del av Kroatiens trupp under EM 2016 i Frankrike och var en vital del av truppen.

Sedan Modric anlände till Madrid 2012 har han varit med och vunnit allt, förutom La Liga, med klubben. Det har blivit två stycken Champions Leaguevinster, Copa del Rey och en del andra cupvinster. För närvarande sitter 31åringen dock på bänken med en knäskada, men har även vuxit till att bli en supporterfavorit och något av en tyst ledare i den spanska truppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply