Morata: ”Hala Madrid för alltid”

bet365

Ryktas bort från klubben – hyllar klubben på sociala medier

Det ryktas om att Alvaro Morata skulle vara på väg bort från klubben, något han dock förnekar själv. På sociala medier passar han även på att visa sin kärlek för klubben.

Enligt den spanska tidningen Marca kan Alvaro Moratas dagar snart vara räknade i Real Madrid. Zinedine Zidane ska enligt den Madrid-baserade tidskriften ha tröttnat på den spanske anfallaren och vill ersätta honom med någon annan. Samtidigt är Alexis Sanchez på väg till den spanska giganten, enligt obekräftade uppgifter till Daily Mail, och då kan Morata gå i motsatt riktning.

Däremot är det inget Morata vill. Den nu 24-årige anfallaren är fostrad i klubben men gick inför säsongen 2014/15 på lång till Juventus. Nu är han dock tillbaka i Real Madrid och verkar allt annat än att vilja lämna den spanska huvudstaden.

Hyllar på Twitter

På sociala medier hyllar nu spanjoren sin klubb.

– Hala (heja) Madrid och inget annat, hala Madrid ända till döden, skriver Morata på sin Twitter.

24-åringen har kontrakt fram till 2021 med Real Madrid, men nu är det alltså osäkert huruvida han lämnar eller inte. Det ryktas samtidigt om att Benzema ska lämna klubben. Det hade i så fall öppnat upp för lönerna i Real Madrid och gett bättre möjligheter till Morata att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply