Mesut Özil: ”Du vet aldrig vad som händer i fotbollens värld”

Mesut Özil: "Du vet aldrig vad som händer i fotbollens värld"

Özil öppnar för ett återvändande

Mesut Özils förlängning med Arsenal har dragit ut på tiden, vilket har väckt spekulationer om att mittfältaren kan komma att lämna, något som ytterligare förstärkts efter mittfältarens uttalanden om att han kan komma att återvända till Real Madrid.

Arsenals stjärnmittfältare Mesut Özil har under en längre tid kopplats ihop med en förlängning med Londonklubben, något som alla supportrar och ledningen håller tummarna för, men efter tyskens uttalande i den spanska tidningen Marca kan denna plan vara i gungning. Mittfältaren har erkänt att han saknar den spanska klubben, som under lördagseftermiddagen den 3 december ställer upp på Camp Nou för ett hett El Clasico mot ärkerivalerna Barcelona, och håller ett återvändande öppet, vilket har fått många fotbollsfans världen över att reagera.

– Jag är väldigt glad över att spela i en klubb med Arsenals status, med otroliga fans som också hejar mycket. Jag mår toppen och gillar att spela i London, men i fotbollens värld vet man aldrig … Vi får se vad som händer i framtiden, sade Özil till den spanska tidningen.

– När jag kollar på Madrid-matcher vill jag alltid att dem skall vinna, speciellt i Champions League. Jag är väldigt glad för deras skull. Och när dem förlorar är det sant att jag är lite ledsen.

– Jag saknar vädret (skrattar). Den där solen är … ja det är alltid soligt. Det är som jag har sagt. Jag har fantastiska minnen därifrån, klubben, staden, människorna … självklart, ibland stannar du upp och ja, du saknar det … Nu är jag nöjd i Arsenal, men du vet aldrig vad som händer i framtiden. Vi får se, avslutade Özil.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply