Karim Benzema kan lämna Real Madrid – intresse från Kina

Kinesiska klubbar rycker i Karim Benzema – då kan han lämna Real Madrid

Den ena efter den andra vandrar storspelarna österut för den enorma lönechecken som utlovas i Kina. Nu kan Chinese Super League ha fått tag på sin nästa guldklimp, nämligen Real Madrid-anfallaren Karim Benzema.

Karim Benzema har haft en fantastisk karriär. Den franske anfallaren har ofta blivit kritiserad för sitt arroganta och nonchalanta kroppsspråk på planen, men trots det har han gjort många mål och vunnit flertalet titlar med den spanska huvudstadsklubben.

Fransmannen lämnade Lyon 2009 och sedan dess han har gjort över 250 matcher i Real-tröjan samt en bit över 120 mål, något som förstår är imponerande. Utöver det har han vunnit ligan en gång, Copa del Rey tre gånger och Champions League två gånger.

Kan gå till Kina

Nu kan dock dagarna i den spanska giganten vara räknade. För enligt den spanska tidningen AS har Karim Benzema bestämt sig för att flytta, troligtvis sker det redan till sommaren för den franske stjärnan, som den här säsongen har haft det svårt att hitta målet.

Enligt samma källa kommer han med stor sannolikhet att gå till Kina, och Tianjin Quanjin. Den kinesiska klubben ska vara beredda att betala mellan 500 och 600 miljoner kronor för anfallaren, pengar Real Madrid behöver då de vill värva Dortmunds Aubameyang sommarens transferfönster öppnas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365