bet365

Kan bli världens dyraste: Trivs i Manchester United

Kan kosta mer än Zlatan Ibrahimovic – men vill inte lämna Manchester United

Real Madrid vill värva en ny målvakt till klubben när sommarens transferfönster. Men nu har de stött på problem, då deras två förstaval inte verkar vilja skriva på för de spanska giganterna.

Real Madrid har en mindre målvaktskris då Kaylor Navas börjat tappa förtroende på Santiago Bernabeu-stadion. Klubben ville egentligen värva in en målvakt redan under januarifönstret men de och deras lokalkonkurrent Atletico Madrid har sedan förra sommaren dragits med ett transferförbud.

Under gårdagen rapporterade spansk media att Real Madrid var beredda att betala en rekordsumma för att köpa loss David de Gea. Manchester United-målvakten skulle då kunna komma att bli den dyraste övergången någonsin som målvakt, och även dyrare än Zlatans flytt från Milan till PSG, men nu verkar spanjoren vilja stanna i Premier League.

Juan Mata: De Gea trivs i Manchester

– Han trivs i klubben och jag skulle inte se att han kommer lämna. Och tänkt er… hur många ryktena kommer det att komma? Vi är bara i februari, föreställ er hysterin det kommer bli i juni, juli och augusti, säger lagkamraten Juan Mata i en intervju med spanska Cadena SER.

De Gea har dessutom en bra lön i Manchester United. Uppgifter till spanska Marca säger dock att hans lön skulle kunna bli ännu högre i Real Madrid och han skulle kosta uppemot 650 miljoner kronor. Madrids nästa match i ligan är mot Osasuna på bortaplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply