Giggs: ”Det hade varit fantastiskt att se Bale tillbaka i Premier League”

Giggs: "Det hade varit fantastiskt att se Bale tillbaka i Premier League"

Kan inte föreställa sig stjärnan återvända inom en snar framtid

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale har länge ryktats kunna gå till Manchester United, men även om före detta United-legendaren Ryan Giggs hyllar Bale, tvivlar han på att anfallaren faktiskt kommer att gå till klubben inom den närmsta framtiden.

Manchester United-legendaren Ryan Giggs har uttalat sig om sin före detta landslagskollega Gareth Bale, som precis har återvänt till planen för sitt Real Madrid, och menar på att en återkomst för anfallaren i Premier League hade varit ”fantastiskt”, men han tror inte att chansen är så stor att det sker inom den närmsta framtiden. United har länge kopplats ihop med en flytt för walesarens del, och det låter onekligen mycket spännande, men anfallaren skrev förra året på ett nytt kontrakt med klubben till 2022 och har uppgett att få spela på Bernabeu är ”höjdpunkten” av spelet, skriver ESPN.

– Han ser ut att vara nöjd i Real Madrid. Jag tror inte att han kommer att gå någonstans för tillfället, sade Giggs via ESPN.

– Från en supporters synvinkel skulle det vara fantastiskt att se honom tillbaka i Premier League. United-supportrarna hade älskat att se honom på Old Trafford. Du talar om de stora klubbarna och United är däruppe, men medans han är nöjd (i Madrid) kan jag inte se honom lämna.

– Han är en sådan stor spelare för Wales. Han är alltid den som kan göra skillnaden. Han har gjort det om och om igen. När pressen är på honom att leverera, så levererar han, avslutade Giggs.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply