Gareth Bales operation avklarad- blickar framåt

Real-stjärnan ett steg närmare återkomst

Real Madrids superstjärna ådrog sig en skada i den senaste Champions League-matchen mot Sporting Lissabon som kan hålla borta honom från spel i flera månader. Nu är walesaren dock ett steg närmare en comeback på planen.

La Liga-giganten Real Madrid fortsätter att vinna fotbollsmatcher. I Champions League kommer man vid vinst i den sista gruppspelsmatchen, hemma mot Dortmund, att sluta etta i gruppen. Det samtidigt som ”Los Blancos” ångar på i ligaspelet och efter bara tretton omgångar skaffat sig ett sexpoängsförsprång mot huvudkonkurrenten Barcelona.

Det är just Barcelona som står för Madrid-klubbens nästa möte och en trepoängare är nästan ett krav för att inte den katalanska storklubben ska tappa ännu fler poäng i jakten på att försvara sin ligatitel.

Spel utan Bale

Något som kan underlätta för Messi och lagkamraterna i Barca är att Gareth Bale inte kommer att finnas med på planen. Walesaren har en hälsensskada, men nu är han i alla fall på bättringsvägen.

Den Madrid-baserade tidningen Marca berättar att Bale i början av veckan genomgick en operation för sin skada och att allt ska ha gått bra för honom. Enligt samma tidning kan han inom kort påbörja sin rehabilitering och Real Madrid räknar med en återkomst under januari månad, eventuellt i början av februari, om allt går som planerat.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply