Gareth Bale uppges kräva samma lön som Cristiano Ronaldo

bet365

Gareth Bale kräver löneökning av Real Madrid

Gareth Bale förhandlar med Real Madrid gällande ett nytt kontrakt. Men enligt uppgifter kommer han inte förlänga om han inte erbjuds samma avtal som Cristiano Ronaldo.

Gareth Bale gör sin tredje säsong i Real Madrid sedan han lämnade Tottenham Hotspur år 2013. Redan då jagades han av Manchester United och en rad andra storklubbar men utan resultat. Uppgifter gällande walesarens trivsel i den spanska huvudstaden har varit många sedan han anslöt sig till Los Blancos, en del har hävdat att spelaren stortrivs medan andra menar på att han är upprörd över Zinedine Zidanes favorisering av lagkamraterna Cristiano Ronaldo och Karim Benzema.

Kräver samma kontrakt som Ronaldo

27-åringen har under en längre tid suttit i kontraktsförhandlingar med Real Madrid men än så länge inte nått en överenskommelse. Enligt The Times beror detta på att han kräver samma lön som Cristiano Ronaldo, som också kommer att erbjudas ett nytt avtal. Real är inte särskilt sugna på att betala ut så stora summor till två spelare och därför har förhandlingarna dragit ut på tiden. Om Bale inte får sin vilja igenom är chansen att han lämnar klubben inom en snar framtid stor, något stjärnans agent själv hävdat.

Gareth Bales nuvarande kontrakt sträcker sig fram till 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365