Gareth Bale skadad – kan bli borta resten av året

bet365

Real Madrid-stjärnan skadad i senast CL-matchen

Gareth Bale skadade sig i den senaste Champions League-matchen mot Sporting Lissabon. Nu kommer uppgifter från spansk media som berättar att walesaren kan missa spel resten av året.

Real Madrids superstjärna Gareth Bale har haft en bra tid det senaste. Real fortsätter att prestera på toppnivå och ligger etta, fyra poäng före Barcelona, i La Liga. Dessutom har den spanska huvudstadsklubben goda chanser att vinna Champions League-gruppen om man på hemmaplan besegrar Dortmund i det sista omgången, samtidigt som Bale har skrivit på ett fem och ett halvårskontrakt. 

I den senaste CL-matchen vann borta mot Sporting Lissabon med 2-1, men det blev dyrköpt seger för ”los blancos”. För även om Madrid-laget inkasserade samtliga tre poäng efter sitt besök i den portugisiska huvudstaden åkte man på en tung skada.

Ingen chans att förstärka truppen

Spanska Marca rapporterar just nu att Gareth Bales skada på hälsenan kommer hålla honom borta under resten av 2016 med största sannolikhet, och troligtvis ännu längre. Rapporter från engelska Sky Sports säger att walesaren dessutom kan bli borta ännu längre, upp till tre månader.

Extra tufft för Madrid-klubben är att de inte kan värva in en tillfällig ersättare. Både Real Madrid och lokalkonkurrenten Atlético Madrid står inför värvningsförbud och Zinedine Zidane får istället leta ersättare som redan finns i klubben.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365