Gareth Bale erbjuds megakontrakt av Real Madrid

bet365
Gareth Bale erbjuds megakontrakt av Real Madrid
bet365

Stjärnan ser ut att stanna i Real Madrid

Enligt Fotbolltransfers ser Gareth Bale ut att stanna i Real Madrid då klubben har erbjudit honom ett långt kontrakt.

Sedan Gareth Bale lämnade Tottenham för Real Madrid har han blivit en spelare i absoluta världsklass. Han blev självklart uttagen i Wales trupp till EM 2016 och där ledde han laget till seger i grupp b genom att göra tre mål. På grund av Bales status i fotbollsvärlden har flera klubbar ryktats vara ute efter honom. Bland annat har det sagts att Manchester United förbereder ett världsrekordbud på Gareth Bale. Nu verkar det istället som att walesaren stannar i sin nuvarande klubb.

Enligt Fotbolltransfers har Real Madrid erbjudit Bale ett nytt kontrakt med klubben, och kontraktet ska vara väldigt generöst mot walesaren. Enligt uppgifter kommer det nya avtalet att gälla i sju år om Bale skriver på det och göra honom till en av fotbollens bäst betalda spelare.

Förutom att säkra sig om att Bale stannar i klubben är Real Madrid på jakt efter flera nya spelare. Igår blev det klart att Alvaro Morata återvänder till Real Madrid och sedan tidigare har det även spekulerats om att Real Madrid fortsätter att jaga David De Gea.

Samtidigt sägs det att den spanska storklubben även kan släppa ett antal spelare under sommarens transferfönster. Bland annat har det hävdats att Real Madrid kan tappa James Rodriguez och Mateo Kovacic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply