bet365
bet365

Cristiano Ronaldos agenter: Vi ska gå till botten med det här

bet365

Superstjärnans agenter rasar efter anklagelserna om våldtäkt

Cristiano Ronaldo kan komma att ställa inför rätta efter att en nästan åtta år gammal händelse uppdagats i media. Nu rasar dock Real Madrid-stjärnans agenter efter de påstådda anklagelserna. De tänker enligt båda tysk och spansk media gå till botten med påståendena och få den som spridit dem dömd.

Det var under en vistelse i Las Vegas i USA 2009 som Cristiano Ronaldo, till vardags i den spanska storklubben Real Madrid, ska ha begått brottet, enligt en amerikansk kvinna. Tjejen, som då ska ha varit i 20-årsåldern, ska enligt egen utsago ha blivit våldtagen av den portugisiske superstjärnan.

Efter det påstådda brottet ska kvinnan ha fått betalt för sin tystnad. Enligt henne själv ska det ha handlat om nästan 2,7 miljoner kronor.

”Måste radera alla bevis”

Kvinnan ska ha tvingats radera alla bevis om Cristianos påstådda närvaro samtidigt som hon aldrig skulle få prata om händelsen igen. Nu har hon dock polisanmält det hela till amerikanska myndigheter och en utredning är att vänta.

Det har fått den portugisiske superstjärnans agent att se rött. Enligt de, återberättat av spanska Sport, ska allt vara ett påhitt för att skada Ronaldo som person och varumärke. Nu planerar de en mot-anmälan, som kommer att gå ut på fälla kvinnan i fråga för grova felaktiga anklagelser.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply