Cristiano Ronaldo närmar sig nytt avtal med Real Madrid

bet365
Cristiano Ronaldo närmar sig nytt avtal med Real Madrid

Storstjärnan sägs stanna i Real Madrid.

Enligt Marca är storstjärnan Cristiano Ronaldo på väg mot ett nytt avtal med sin nuvarande klubb Real Madrid.

Varje sommar kommer nya rykten om att Cristiano Ronaldo kan lämna Real Madrid. I år har det hävdats att Paris Saint-Germain närmar sig storstjärnan och att Cristiano Ronaldo kan flytta till Miami och MLS. Nu verkar det som att spelarens framtid är klar.

Enligt Marca är Real Madrid och Ronaldo nära om att komma överens om ett nytt avtal för spelaren. Det nya avtalet ska göra att portugisen stannar i klubben i ytterligare två är jämfört med det gamla kontraktet. Förut hade spelaren ett kontrakt till 2018, det nya påstås gälla till 2020. Källor inom klubben säger att Champions League-mästarna är väldigt nöjda med att megastjärnan stannar i Madrid. Hade man förlorat honom hade man varit tvungna att ge sig ut på jakt efter en ny fixstjärna. Nu kan man istället fokusera på en framtid med en av världens bästa spelare.

Samtidigt som Real uppges förlänga med Ronaldo är man även sugna på att locka till sig flera nyförvärv. Bland annat har det uppgetts att Real Madrid vill värva David Alaba från Bayern München.

På samma gång kan även flera spelare vara tvungna att lämna Santiago Bernabeu under sommarens transferfönster. Igår spekulerades det om att James Rodriguez vill lämna Real Madrid och tidigare har det sagts att Liverpool jagar Mateo Kovacic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply