Arsenal vill ha James Rodriguez och Alvaro Morata i utbyte mot Alexis Sanchez

Arsenal vill ha James Rodriguez och Alvaro Morata i utbyte mot Alexis Sanchez
bet365

Real Madrid får en del att överlägga

Real Madrid rapporteras vara intresserade av Arsenals offensiva mittfältare Alexis Sanchez, men Londonklubben kräver James Rodriguez och Alvaro Morata som en del av affären, för att den skall bli av.

Real Madrid har varit väldigt lågmälda i sommarens transferfönster och har knappt gjort några affärer alls. De utnyttjade en återköpsklausul i Alvaro Moratas kontrakt för att värva tillbaka honom från Juventus och tanken sades först vara att sälja vidare anfallaren för ännu mer pengar än de köpt tillbaka honom för, men spanjoren har stannat i klubben. Utöver denna affär har Madridstormakten sett till att binda upp sig med sina viktigaste spelare, som Gareth Bale och Cristiano Ronaldo, för att försäkra sig om att de stannar de kommande säsongerna, samt försöker att bli av med de spelare som inte är en del av framtidsplanerna i Zinedine Zidanes trupp.

Mediet Goal rapporterar nu om att Real skall ha spanat in och sägs vara intresserade av att värva Arsenals chilenske stjärnmittfältare Alexis Sanchez. För att en sådan affär skall gå igenom sägs Arsenals tränare Arsene Wenger kräva två stycken Real Madridspelare i utbyte, och inte vilka som helst utan det rör sig om Alvaro Morata och James Rodriguez. Fransmannen sägs kräva Alvaro Morata i vilken affär som än görs rörande Sanchez, med källan Chilevision som rapporterar om att James också är på listan över värvningar. James har under en längre tid kopplats ihop med en flytt bort från Madrid, efter en del mindre bra insatser.

Även Inter kopplas ihop med en möjlig transfer för den chilenske yttermittfältaren, och det rapporteras om att de kan komma att erbjuda 80 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply