Real Madrid i samtal med Robert Lewandowski

bet365

Skyttekungens agent bekräftar – Real Madrid har tagit kontakt

Robert Lewandowski har haft en strålande säsong i Bayern München. Flera europeiska storklubbar jagar anfallsstjärnan och enligt hans agent har Real Madrid tagit kontakt gällande en övergång.

Det har gått två år sedan Robert Lewandowski gjorde den kontroversiella flytten från Borussia Dortmund till Bayern München. Under sin tid hos Bundesliga-mästarna har han etablerat sig som en av världens bästa anfallare och står på önskelistan hos en rad storklubbar.

Den här säsongen har den polske landslagsmannen gjort 42 mål och sju assist på totalt 51 matcher. Skytteligan vann han också framför Pierre-Emerick Aubameyang.

Kan lämna Bayern för Champions League-finalisten

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Liverpool och Manchester United vill värva Lewandowski och att han kan ersätta Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain. Nu kommer det dock uppgifter som gör gällande att Real Madrid närmar sig spelaren. Real, som spelar Champions League-final ikväll mot Atlético Madrid, ska ha kontaktat 27-åringens agent.

– Real Madrid kontaktade oss för några veckor sedan, vi lyssnade på allt de sa. Det är en stor och spännande klubb. Vi har informerat FC Bayern att vi fört samtal med Madrid, säger agenten Cezary Kucharski till tyska magasinet Spiegel.

Skyttekungen har suttit i kontraktsförhandlingar med Bayern, där man har haft svårt att nå en överenskommelse. Hans nuvarande kontrakt löper ut i juni 2019.

– Kontrakt är inte en helig relik i fotboll. Man kan gilla den attityden eller inte, men det är sanningen, tillägger Lewandowski.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply