Supertalangen nobbar storklubbarna – stannar i Betis

bet365

Löftet har dragit till sig intresse från klubbar som Real Madrid och Liverpool

Under sommaren har Real Betis 19-årige mittfältstalang Dani Ceballos varit ett hett ämne i olika transferspekulationer. Storklubbar som Real Madrid och Liverpool har visat intresse för spanjoren, men nu slår spelaren fast, i en intervju med AS, att han stannar i Betis.

Den nyblivne 19-åringen Dani Ceballos är fostrad i Real Betis och gjorde sig förra säsongen ett namn i Spanien då han spelade hela 33 ligamatcher, och på dessa mäktade med fem mål, i den spanska andradivisionen. Ceballos hjälpte då Real Betis upp i La Liga igen, och efter den gångna säsongens genombrott har intresset för mittfältaren växt enormt under sommaren.

Tidigare i augusti uppgavs Liverpool förhandla med Betis om spelaren, och sades då ha ett kontrakt värt motsvarande ungefär 14 miljoner kronor per säsong klart för spelaren. Utöver detta skulle klubben även erbjuda Ceballos både ett hus och en bil, men affären har inte trappat upp i intensitet sedan dess. Under sommaren har även den inhemska storklubben Real Madrid jagat Ceballos, något som spelaren själv kommenterar i intervjun med spanska AS.

”Vill fortsätta i Betis i flera år till”

-Det är bara rykten. Jag vill stanna i Betis, säger Ceballos till AS angående Real Madrid-ryktet och fortsätter.

-Jag vill fortsätta i Betis och njuta av dessa fans i flera år till. De tror på mig för att jag aldrig har svikit dem. Jag har alltid gett allt för denna tröja och jag tänker bara på all kärlek som jag har fått från dem.

Dani Ceballos har för närvarande ett kontrakt med Real Betis som sträcker sig fram till nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply